Μάρτης…μου το ζώδιό μου!

ΚΡΙΟΣ


Κάποιοι θα παίξουν με τα νεύρα σας, αλλά εσείς πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κερδίσετε, για άλλη μια φορά, εντυπώσεις και συμμάχους. Ο Δίας ανάδρομος απέναντί σας, στον Ζυγό, καθυστερεί τις εξελίξεις που περιμένετε. Αντί λοιπόν να εκτίθεστε με αντιδράσεις που δεν σας ταιριάζουν, είναι καλύτερα να ισχυροποιήσετε τα επιχειρήματά σας όσον αφορά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να αποφύγετε τα ίδια λάθη στα αισθηματικά σας και να κρατήσετε κοντά σας τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας θα ωφελούσε τη διάθεσή σας και θα σας επέτρεπε να κερδίσετε πόντους στην κοινωνική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ


Αδιαφορείτε για τις συνέπειες, αλλά αν εξακολουθήσετε να εκτίθεστε τόσο πολύ, υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουν οι καταστάσεις εναντίον σας. Φροντίστε τα οικονομικά σας, δεχτείτε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους και κρατηθείτε, όσο μπορείτε μακριά, από εστίες έντασης στην εργασία. Το δεύτερο μισό του μήνα σας απασχολεί με κάποιο τρόπο η αισθηματική σας ζωή και σε δεύτερο λόγο, η κατάσταση της υγείας σας. Προσπαθήστε να είστε λοιπόν ενήμεροι για τις εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν, καλλιεργήστε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους συγγενείς και αποφύγετε ταξίδια που σας απομακρύνουν από τα γεγονότα που σας αφορούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ


Όσοι επιδιώκετε άμεση βελτίωση των επαγγελματικών σας, φροντίστε να αποφύγετε τις υπερβολές και προσπαθήστε να δώσετε σαφέστερα δείγματα των ικανοτήτων και των πλεονεκτημάτων σας. Αισθηματικά παίρνετε τις διαβεβαιώσεις που θέλετε, θα υπάρξουν όμως γεγονότα τα οποία θα συντηρήσουν τις αμφιβολίες για τις επιδιώξεις σας. Το δεύτερο μισό του μήνα απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας και θα ήταν σωστό να τηρούσατε με συνέπεια τις δεσμεύσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Οι πρώτες μέρες του μήνα φέρνουν ένταση στις σχέσεις σας κάθε είδους και σας αναγκάζουν να φερθείτε περισσότερο διπλωματικά και αμυντικά. Επίσης χρειάζεται προσοχή σε ότι πρέπει να μείνει κρυφό, γι αυτό μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις και μην φανερώνετε τις προθέσεις και τις αδυναμίες σας. Οι περισσότεροι  από εσάς, περιμένετε σημαντικές αλλαγές στην εργασία αλλά για λίγο ακόμα πρέπει να αφήσετε τον χρόνο να περάσει χωρίς την επέμβασή σας. Οικονομικά θέλετε ενίσχυση και κάποια λύση θα υπάρξει για να καλύψετε ανάγκες και υποχρεώσεις. Παράλληλα πρέπει να φροντίσετε για θέματα καριέρας, που θα σας επιτρέψει να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να έχετε καλύτερη σχέση με το αντικείμενο που υπερασπίζεστε επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ


Είναι σημαντικός ο μήνας και θα σας φέρει ευκαιρίες για να ξεπεράσετε με επιτυχία τις πρόσφατες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε. Διαπιστώνετε ότι τα επαγγελματικά σας επαναπροσδιορίζονται και η αισθηματική σας ζωή αποκτά το ενδιαφέρον που της έλειπε τον τελευταίο καιρό. Έχετε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και αυτό είναι σημαντικό κίνητρο για να ξεπεράσετε αμφιβολίες και εμπόδια που θέτατε εσείς οι ίδιοι και περιορίζατε με αυτόν τον τρόπο τον ορίζοντα των επιθυμιών και δραστηριοτήτων σας. Οικονομικά έχετε ακόμα λίγο δρόμο για να μπορέσετε να αισθανθείτε ασφάλεια, αν και οι όποιοι φόβοι σας δεν δείχνουν να επιβεβαιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Το πρώτο μισό του μήνα σας βοηθά σε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικά. Σας προσφέρει ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες να προβάλλετε τις θέσεις, τις απόψεις αλλά και τις ικανότητές σας ενώ επίσης, σας βοηθά να στηρίξετε ανθρώπους, οι οποίοι είναι από συμπαθείς, έως πολύ σημαντικοί για εσάς. Το δεύτερο μισό του μήνα φέρνει έξοδα για τα οποία φαίνεται πως είχατε προνοήσει. Αισθηματικά, όσο και αν αιφνιδιάζεστε από τις εξελίξεις, δεν φαίνεται ούτε να αποθαρρύνεστε, ούτε να αλλάζετε κατεύθυνση στις επιδιώξεις σας. Οι περισσότερες από εσάς όμως, κρατάτε μικρό καλάθι, λόγω χαρακτήρα.

ΖΥΓΟΣ


Δεν πρέπει να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, να μην επηρεάζεστε από κάποιες περίεργες συμπεριφορές τρίτων και να μην αφήνετε τους άλλους να κατευθύνουν τις πράξεις και τις ενέργειές σας. Η Αφροδίτη συνηγορεί με το απρόοπτο και σας προσφέρει ευκαιρίες χαράς και διασκέδασης, χωρίς όμως να ακολουθεί το δικό σας σενάριο. Αποφύγετε την υπερβολή όταν πρέπει και ακολουθήστε τις υποδείξεις της λογικής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Εργαστείτε για τη βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Έχετε κάποιες καλές ευκαιρίες το πρώτο μισό του μήνα για να επιτύχετε καλές συμφωνίες, αναγνώριση των κόπων και προσπαθειών σας, αλλά και μια συμφέρουσα τακτοποίηση κάποιων θεμάτων σχετικών με το εισόδημά σας. Η αισθηματική σας ζωή δείχνει να παραμένει στάσιμη και θα ήταν άσκοπο να προσπαθήσετε τώρα να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί. Φανείτε αισιόδοξοι, τολμήστε εκεί που διστάζατε και μην μετράτε τόσο πολύ τα εμπόδια που θα συναντήσετε, γιατί έχουν προσωρινή διάρκεια και μικρή σημασία. Ότι σας επηρέασε φαίνεται να απομακρύνεται από το οπτικό σας πεδίο και με την πάροδο των ημερών, ξαναβρίσκετε εκείνη την αίσθηση του χιούμορ, που σας κάνει μοναδική.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο μήνας σας φέρνει και πάλι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων και φροντίζει οι μέρες του να είναι πιο χαρούμενες από άλλες φορές. Εσείς πρέπει να τηρήσετε το μέτρο και να μην ξεπεράσετε τη χρυσή αναλογία ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω. Αν συγκεντρώσετε όλες σας τις ενέργειες προς μια και μόνο κατεύθυνση, κινδυνεύετε να αδικήσετε εσάς τους ίδιους. Φροντίστε λοιπόν να είστε έτοιμοι για καλύτερη προοπτική στην εργασία, να μην αποφύγετε τις ευθύνες που συνεπάγεται κάτι τέτοιο και να οργανώσετε σχετικά το χρόνο σας. Αισθηματικά ευνοείστε περισσότερο να κάνετε τα βήματα που σκέπτεστε, φροντίστε όμως να είστε βέβαιοι για το τι θέλετε και πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Είναι η εποχή που ευνοούνται η τάξη και η ασφάλεια. Φροντίστε λοιπόν να επαναφέρετε αυτές τις δύο αξίες στη ζωή σας και αποφύγετε ενέργειες που διαιωνίζουν τις εκκρεμότητες και το κόστος τους. Αισθηματικά, αν εσείς οι ίδιοι δεν καθορίσετε ποιο είναι το ζητούμενό σας, μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν κινήσεις, ούτε να σας προσφέρουν αποδείξεις των συναισθημάτων τους. Εάν βρίσκεστε σε γάμο, βρείτε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεστε για τον εαυτό σας και μην επιφορτίζεστε με περισσότερες ευθύνες απέναντι προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Με τη σωστή μέθοδο όλοι εκπαιδεύονται και κάνουν αυτό που τους αναλογεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Απομακρύνεστε από θέματα τα οποία σας απασχολούν και βρίσκετε διέξοδο σε αδιέξοδα. Είστε καλύτεροι με τον εαυτό σας τώρα και θα προσπαθήσετε να παραμείνετε σε αυτήν την καλή κατάσταση. Η ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής είναι στο χέρι σας, αν και η αρχή του μήνα σας βρίσκει ακόμη σκεπτικούς και διστακτικούς. Όσο περνάει ο καιρός όμως τα βρίσκετε καλύτερα με τον εαυτό σας, απομακρύνεστε από εστίες αναταραχής και προβλημάτων και εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτο και την κρίση σας. Οικονομικά, υπάρχουν τρόποι βελτίωσης ή σταθεροποίησης του εισοδήματός σας, χρειάζεται όμως περισσότερη τόλμη και μεγαλύτερη επιμονή εκ μέρους σας. Επίσης, πρέπει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας!

ΙΧΘΥΣ


Είναι φυσικό να είστε σκεπτικοί όσον αφορά τα επόμενα βήματά σας στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αδρανήσετε και να μην διεκδικήσετε ότι πιστεύετε πως σας αξίζει. Η μαχητικότητά σας θα βρει απρόσμενους συμμάχους, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας και να ακολουθήσετε μεθόδους που δεν σας αφήνουν ακάλυπτες σε οποιαδήποτε τρικλοποδιά τρίτων. Η αίσθηση του καθήκοντος σας επιβάλλει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, σύντομα όμως θα τελειώσετε με στείρες υποχρεώσεις και με ανθρώπους που πλέον, δεν μπορούν να σας εμπνεύσουν το οτιδήποτε. Ετοιμαστείτε για αλλαγές που θα προκύψουν στο σύντομο μέλλον και που θα σας προσφέρουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s